Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Części

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Tak się zastanawiam ... Otóż mam NFS Hot Pursuit, The Run oraz już zamówiłem Most Wanted 2012. Oczywiście na PS3 i tu jest takie pytanie, czy kupić inne poprzednie części nfs? No bo w sumie to nei wiem czy się aż tak opłaca. Możecie mi powiedzieć, czy są fajne? Gram oraz bardziej zbieram gry tzn kolekcjonuje. Każdy uncharted, resistance, assassins creed itd.. Nie wiem co z tymi nfs ;x. Jak w sumie za 1-2 lata ma wyjść nowsza konsola to w ogóle czy mi się to opłaca kupować .. Nie wiadom, czy gry będą kompatybilne. Zresztą pewnie dużo osób zostanie przy 4 jak gry nie będą chodzić. W sumie w 3 mam wszystko co potrzebne. Ale przechodząc do rzeczy, to kupiłbym:

NFS CARBON

NFS HOT PROSTREER

NFS UNDERCOVER

NFS SHIFT

NFS SHIFT 2

Chyba wszystkie wymieniłem.... Polecacie te poprzednie troszkę starsze częśći :)?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja bym radzil kupic nfs most wanted 1,2 dwie czesci jedynka jest proo kazdy ci tak powie praktycznie. a jak juz cos to nie oplaca ci sie kupywac tych starszych wersji inwestuj w nowe kazdy ci bedzie ich zazdroscil a ty bedziesz mial ucieche.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z tych 5 co wymienileś , to wybrałbym CARBON'a . Według mnie najlepsza po Undergroundach . Tam jeszcze dzieje się coś ciekawego .

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...